Cadeautjes in de Decembermaand

 

De feestdagen staan weer voor de deur. Er zijn mensen die ernaar uit kijken, er zijn anderen die deze maand het liefste over zouden willen slaan. Voor mij staat de decembermaand voor Aandacht en Verbinding. Mij dankbaar voelen omdat ik zo veel fijn en lieve mensen om me heen heb. Maar ook stil staan bij de mensen die zich wellicht alleen of eenzaam voelen.

De decembermaand staat ook voor elkaar iets geven; een kaartje, een knuffel, een cadeautje. Laten weten op welke manier dan ook dat je aan de ander denkt. Wellicht heb je iemand in gedachten die je wel een momentje  zou gunnen, waarbij aandacht en verbinding centraal staat. Voor deze mensen heb ik Cadeaubonnen. Of misschien gun je jezelf zo’n moment, een moment voor jezelf. Mocht je zo’n cadeaubon iemand of jezelf willen geven, neem dan contact met me op.

Ik wens voor  iedereen een fijne decembermaand, ieder op zijn eigen manier…

Warme Groet, Sandy