Voetreflexologie als Energieboost, juist nu!!

 

In de tijd waarin we nu leven worden we gevoed met veel berichten in de media over ziekte, volle ziekenhuizen, en ons (alweer) moeten aanpassen (denk aan mondkapjes) aan dreigende besmettingen.

Maar wat doet dat nu echt met ons?

Sommigen hebben er geen last van, anderen ervaren stress, onzekerheid, irritatie enz. En dat kan invloed hebben op ons immuunsysteem.

Want door de factoren als stress, vermoeidheid en eenzijdige voeding kan het zijn dat je immuunsysteem niet sterk genoeg is om echte weerstand te bieden. Daarbij wordt het buiten kouder en hebben we meer te maken met regen en wind, en dan is een “kou” zo gevat. Niezen, hoesten, loopneus, keelpijn en hoofdpijn, bijna iedereen kent het wel. En dat is wat we juist nu niet willen hebben.

Zorg daarom goed voor jezelf!

Met voldoende slaap, ontspanning, gezonde voeding of eventueel aanvulling met vitamine C versterk je je immuunsysteem. Kleed je warm aan als je naar buiten gaat. Kou dringt het lichaam meestal binnen via de blaasmeridiaan. Deze begint bij de binnenste hoeken van je wenkbrauwen en loopt over je hoofd naar achteren, over je nek en langs je wervelkolom naar beneden, over de achterkant van je benen, je kuiten, naar de buitenkant van je kleine teen. Vooral de meridiaanpunten in je nek zijn gevoelig voor wind en koude, en daarom is het belangrijk om je goed aan te kleden als je naar buiten gaat. Een das of sjaal is in de herfst en winter zeker geen overbodige luxe!

Een voetreflex behandeling is een zeer effectieve manier om je weerstand een boost te geven!
Je weerstand en immuunsysteem worden erdoor versterkt, zodat je geen of minder last zult krijgen van klachten. Door middel van de behandelingen ontstaat er ontspanning waardoor er meer rust en balans in je lichaam en geest komt. Daarnaast wordt er gewerkt aan een betere balans van je energie- en hormoonhuishouding.
Gun jij jezelf een behandeling en geef jouw immuunsysteem hiermee een boost!