Wat is het fijn dat de praktijken voor Voetreflexologie weer open zijn!

 

In deze tijd van de coronacrisis heerst er veel angst, stress en onzekerheid. Allemaal factoren die onze weerstand negatief beïnvloeden, terwijl we die juist nu zo hard nodig hebben. Door goed voor onszelf te zorgen en ons lichaam de tijd te geven om op invloeden van buitenaf te reageren, hebben we hier al veel invloed op. Uiteraard geldt dit niet voor alles, en daarom is de reguliere geneeskunde ook heel waardevol. Maar we zijn niet met alles afhankelijk van de medische wereld.

Zo merk ik dat cliënten tijdens en na een voetmassage heel ontspannen zijn en lekkerder in hun vel zitten. Hun klachten verminderen omdat de reflexzones en meridiaanbanen die ik masseer in verbinding staan met organen en systemen in het lichaam. Zo wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. En zodoende lossen veel klachten door de ongelooflijke kracht van het lichaam zelf op. Daarom ben ik blij dat we als contactberoepen weer aan de slag zijn, want hoeveel mensen hebben er juist in deze tijd behoefte aan oprechte aandacht en een massage die een enorme positieve bijdrage levert aan de weerstand en het gevoel van welzijn?

Wil je ook je energie weer laten stromen, voelen wat voor jou belangrijk is en werken aan je weerstand? Neem dan contact met me op, om zelf te ervaren wat een voetreflexmassage met jou doet.

Warme groet, Sandy